Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uspješan i bogat klub

Ništa od Engleske: Slaven Bilić seli u Njemačku?

Prema pisanju turskih medija donedavni trener Bešiktaša i bivši izbornik reprezentacije Hrvatske, Slaven Bilić, neće postati novi menadžer u engleskoj Premierligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je to njegova velika želja čini se da se West Ham ipak neće odlučiti za njegove usluge. Prema posljednjim informacijama iz Turske prvi favorit za klupu West Hama je talijanski stručnjak Roberto Di Mateo.

Talijan je na koncu ove sezone raskinuo suradnju s njemačkim Bundesligašem Schalkeom, koji je jako zainteresiran za Bilićeve usluge. Tako prenose Turci, koji su u ovim trenucima najbliži ovim informacijama.

Dosada najozbiljniji kandidat za klupu Schalkea je Belgijanac Marc Wilmots.

Recimo da je Schalke jedan od najuspješnijih i najbogatijih njemačkih klubova. Bilić je vrlo blizak i njemačkom nogometu, jer je igrao za Karlsruher od 1993. do 1996. godine, prije nego li je iduće četiri proveo u Engleskoj (West Ham i Everton).

Bilić je do prije samo neki dan bio trener Bešiktaša, s kojim je osvojio treće mjesto u prvenstvu, iako je do svega četiri, pet kola prije kraja bio kandidat za osvajanje naslova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider