Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nissan gol tjedna

Pet sjajnih pogodaka UEFA Lige prvaka: Koji je najbolji?

Ovotjedni Nissan Gol tjedna izabrao je pet najljepših golova, a na vama je da izaberete najboljeg od najboljih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicama u Barceloni i Münchenu završene su utakmice osmine finala UEFA Lige prvaka. U utorak i srijedu dobili smo konačne četvrtfinaliste, a na te četiri utakmice postignuti su neki fantastični pogoci.

Nissan Gol tjedna izabrao je pet najljepših, a na vama je da ih još jednom dobro pogledate i izaberete koji je najbolji. Pridružite se uzbuđenju, glasujte za najbolji gol tjedna i osvojite Nissan UEFA Champions League paket koji uključuje nogometni dres Adidas, jaknu Nissan Uefa Champions League i sportsku bočicu Nissan.Svi koji glasuju za pobjednički gol u prva dva kruga, imaju priliku osvojiti put na polufinale UEFA Champions League. Glasovanje traje od 17. ožujka do 4. travnja.

Pet najboljih pogodaka uzvratnih utakmica osmine finala:

Diego Costa (Chelsea – PSG 1:2)

Brazilac koji igra za Španjolsku sjajno je primio loptu Williana, okrenuo branića gostiju i nepogrešivo matirao vratara Parižana. Na kraju ipak taj gol nije bio dovoljan za prolaz.

Juan Cuadrado (Bayern – Juventus 4:2)

Bila je to čudesna kontra Juventusa u kojoj je briljirao Alvaro Morata. Na kraju je nakon nevjerojatnog prodora savršeno asistirao Juanu Cuadradu koji se 'lažnjakom' rješava Lahma i savladava Neuera

Mohamed Elneny (Barcelona – Arsenal 3:1)

Pojačanje Arsenala iz zimskog prijelaznog roka precizno je pogodio u rašlje vratara Barcelone. Gol je unio malo dramatičnosti u susret, ali je Barcelona na kraju uvjerljivo slavila.

Luis Suarez (Barcelona – Arsenal 3:1)

Prekrasan gol stalnog stanovnika Nissan Gol tjedna. Volej Luisa Suareza riješio je pitanje tko ide dalje.

Kingsley Coman (Bayern – Juventus 4:2)

Točku na 'i' veličanstvene predstave u Münchenu stavio je Coman, inače igrač Juventusa na posudbi u Bayernu. Bio je to lijepi gol na kraju produžetaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider