Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'moramo proći'

Bez Bilića na klupi i Payeta na travnjaku ne ide: 'Bili smo jako loši'

Bila je to blijeda partija West Hama koji mora okretati rezultat ako ne želi ispasti iz Europe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski Premierligaš West Ham neočekivano je poražen u prvoj utakmici 3. pretkola Europa lige na gostovanju u Sloveniji kod Domžala. Domaći sastav slavio je s 2:1, a pomoćni trener Nikola Jurčević, koji je umjesto suspendiranog Slavena Bilića sjedio na klupi 'čekićara', nije bio nimalo zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

"Prije svega želim čestitati Domžalama na zasluženoj pobjedi i odličnoj igri. Naša izvedba nije bila dobra. U prvom poluvremenu smo bili prosječni, a u nastavku smo bili jako loši. Nismo u top formi i ovo nam je bila prva natjecateljska utakmica te su nam nedostajali neki glavni igrači, no to nije izlika za ovakvu utakmicu", rekao je Jurčević.

"Uvjeren sam da će iduća utakmica biti puno bolja i da ćemo u prvoj utakmici na novom Olimpijskom stadionu imati veliku podršku navijača. Moramo pobijediti jer imamo velike ambicije u Europi ove sezone. No to neće biti nimalo lak zadatak jer su Domžale dobra ekipa. Vratit će nam se neki igrači pa se nadamo da će to biti dovoljno za prolaz", zaključio je Bilićev pomoćnik.

Bivši izbornik Hrvatske Slaven Bilić vraća se za uzvrat na klubu 'čekićara, nakon što je odradio suspenziju zarađenu u lanjskim kvalifikacijama za ovo isto natjecanje. U sastav bi se mogli vratiti Angelo Ogbonna i James Collins, no definitivno i dalje neće biti Dimitrija Payeta, najboljeg igrača West Hama. Osim njega neće biti ni ozlijeđenih Aarona Cresswella, Manuela Lanzinija i Gokhana Torea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider