Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ekstravagantan poklon

FOTO Evo s čime su počastili Ronalda: To još nitko nije dobio!

Nakon što je osvojio treću Zlatnu loptu, Cristiano Ronaldo je dobio nagradu od Nikea – kopačke ukrašene mikrodijamantima kakve još nitko dosad nije nosio

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji nogometaš današnjice i slavni Nikeov maneken, Cristiano Ronaldo, početkom ove godine dobio je još jedno priznanje za svoje brojne uspjehe i to u prilično ekstravagantnom obliku.

Nike je, naime, za svoju najveću nogometnu zvijezdu dizajnirao posebne kopačke Mercurial CR7 Rare Gold ukrašene, ni više ni manje nego – mikrodijamantima! Slavni će Portugalac tako biti prvi vlasnik kopački s ovim skupocjenim detaljem. Mercurial CR7 Rare Gold kopačke Ronaldu su uručene nakon što je Portugalac nedavno osvojio treću Zlatnu loptu, a premijerno će ih nositi u revanš utakmici Kupa kralja protiv Atlética u četvrtak.

Kopačke s pričom

Mikrodijamanti na najnovijim Ronaldovim kopačkama ručno su nanošeni na čuveni CR7 logo, dok na ostatku kopački dominira zlatna boja. Naravno, Nikeovi dizajneri vodili su računa o simbolici tijekom dizajniranja ovih „pobjedničkih“ kopački.

Tako zlatna boja simbolizira brojne Ronaldove nagrade i priznanja među kojima je i Zlatna lopta. Mikrodijamanti, pak, simboliziraju Ronaldov beskompromisni pristup igri. Naime, dijamanti, koji inače nastaju u posebnim vrstama stijena vulkanskog podrijetla, pažljivo se obrađuju i oblikuju do savršenstva u rukama vještih majstora.

Upravo je izrada dijamanata – brižno usavršavanje nečega što je već vrijedno i impresivno, podsjetilo Nikeove dizajnere na Ronaldov način igre. Dok ga obožavatelji diljem svijeta smatraju najboljim, slavni Portugalac uvijek iznova traži prostor za daljnje dokazivanje i još impresivnije rezultate.

Nastavi čitati