Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što je radio vratar?

Nije im dugo trebalo: 'Razapeli' Lovrena bez pravog razloga

Sezona još nije ni počela, a britanski novinari i navijači Liverpoola već 'razvaljuju' Dejana Lovrena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool je u poslijepodnevnim satima odigrao četvrtu prijateljsku utakmicu u Aziji uoči nove sezone protiv izabrane momčadi malezijske lige. Susret je završio rezultatom 1:1, a sukrivac za pogodak malezijske selekcije bio je naš Dejan Lovren.

Njega je Patrick Wleh pretrčao s nekih 25 metara od gola i pogodio pored mađarskog vratara Adama Bogdana. Lovren je stajao dosta daleko od svog igrača i nije bio dovoljno čvrst u duelu, ali nikako nije zaslužio tolike kritike zbog takve reakcije u prijateljskoj utakmici. Nije napravio kardinalnu pogrešku, niti ga je netko osramotio. Jednostavno nije bio dovoljno čvrst u duelu.

Ruku na srce ni vratar Bogdan nije stajao gdje je trebao u trenutku udarca s nekih 12, 13 metara. Izašao je predaleko i nije se stigao vratiti unatar svog peterca, jer da jest vjerojatno bi uspio uhvatiti ovu loptu i skrenuti je u korner. Zašto je uopće izlazio toliko daleko od svog gola u trenutku kada obrana Liverpoola igra dva na dva sa suparničkim igračima na 25 metara od gola.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider