Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Htio bih u Ligu prvaka'

Argentinac potpisao: Hajduk dobio novu devetku

Ono o čemu se već neko vrijeme špekuliralo i službeno je potvrđeno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi napadač Hajduka je Nicolas Leandro Velez, 25-ogodišnji Argentinac koji je potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Kao i sa svim drugim igračima koje dovode (u pravilu bez odštete jer klub nije u financijskoj situaciji da plaća za nove igrače) Hajduk je u ugovor ugradio klauzulu prema kojoj, ako ne budu zadovoljni, nakon šest mjeseci mogu jednostrano raskinuti suradnju.

"Sretan sam zbog potpisa ugovora i radujem se skorim pripremama u Turskoj. Kad je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio, ovo mi je bila šansa da zaigram u Europi. Odmah sam vidio da se radi o velikom klubu bogate povijesti, a drago mi je da bijeli dres nosi i moj sunarodnjak Julian Alberto Velazquez", izjavio je na predstavljanju Velez koji je izabrao dres s brojem devet.

"Znam da su očekivanja uvijek velika. U karijeri sam nosio dresove s brojevima 9 i 19, a kad sam vidio da je devetka u Hajduku slobodna (nakon odlaska Maglice nap.a.), odmah sam je prigrlio."

"Želim da Hajduk bude što bolji u prvenstvu, a izazova nam neće nedostajati jer smo i u polufinalu Kupa. Tko zna, možda se dogodi da već u prvoj sezoni s Hajdukom zaigram u Ligi prvaka", poželio je Velez čije će službeno predstavljanje biti u četvrtak.

Hajduk je na svojoj službenoj stranici objavio i kako je novi ugovor s klubom potpisao Marko Bencun, 23-ogodišnji krilni napadač koji je krajem polusezone ustalio se u početnoj postavi trenera Damira Burića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider