Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Scudetto sve bliže

Nezadrživi Higuain novim golovima najavio okršaj s Barcom

Stara dama na krilima fantastičnog argentinskog golgetera suvereno maršira Apeninima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Juventusa pobijedili su u 31. kolu Serie A u Torinu Chievo s 2:0 i opet imaju velikih devet bodova prednosti ispred Rome.

Dvostruki strijelac za Juve bio je Gonzalo Higuain (23, 84), a talijanski prvak igrao je bez Marija Mandžukića i Marka Pjace.

Higuain je ove srijede s dva gola svom bivšem klubu Napoliju osigurao Juveu ulazak u finale Kupa Italije. Zbilja je u fenomenalnoj formi što daje optimizam navijačima Juventusa uoči prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka gdje će se susresti s Barcelonom.

Ranije su Atalanta i Sassuolo odigrali 1:1, a domaćini su tako napravili domaći kiks u borbi za Europu. Pogodak je za momčad iz Bergama postigao Bryan Cristante (73), dok je strijelac za Sassuolo bio Lorenzo Pellegrini (36).

I Empoli i Pescara su odigrali 1:1, što je rezultat koji praktički Pescaru šalje u Serie B. Empoli je poveo golom Omara El Kaddouria (9), a za Pescaru je izjednačio Gianluca Caprari (31). Empoli je 17. s 23 boda, šest bodova više od Crotonea koji je u zoni ispadanja, dok Pescara ima samo 14 bodova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider