Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac odbrusio Cruyffu

'Agresivac Ronaldo' top tema Barcine svlačionice: Neymar traži kaznu!

Uoči uzvratnog dvoboja četvrtfinala Kupa kralja između Barcelone i Atletico Madrida, Neymar se osvrnuo na incident Cristiana Ronalda u Cordobi i izjave Johana Cruyffa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo isključen je zbog opetovanog nesportskog ponašanja na gostovanju Real Madrida u Cordobi pa sada cijela Španjolska očekuje kolika će biti kazna i hoće li Portugalac biti suspendiran za gradski derbi s Atleticom koji je na rasporedu 7. veljače.

Rakitić upitan za derbi s Atleticom: Hrvat želi igrati, Enrique dvoji

Da bi se to dogodilo, Ronaldo mora dobiti kaznu od tri utakmice. Iako je Ronaldo u Cordobi u dva navrata udarao suparničke igrače bez lopte, prvi put nije sankcioniran, neki su mišljenja da će Real Madrid učiniti sve kako bi mu se progledalo kroz prste.

Dok se očekuje odluka disciplinske komisije, procurilo je da se o slučaju raspravlja i u Barceloninoj svlačionici. Svoje mišljenje javno je iznijela zvijezda Barcelone Neymar.
„Nisam član komisije i nije zgodno pričati o igračima drugih klubova“, kazao je Brazilac, ali ipak…
„U nogometu se događaju takve stvari, ali moraju biti sankcionirane. Napadači su podložni provokacijama, ponekad je to teško otrpjeti, ali moramo se naučiti kontrolirati“, kazao je Neymar koji zna o čemu priča.

U prošlom kolu protiv Elchea imao je bliski susret s Urugvajcem Damianom Suarezom.
„Nisam samo ja trpio udarce. Ali, tu je sudac da procijeni. Ja moram biti vješt da zaštitim sam sebe“, poručio je Neymar koji se osvrnuo i na opetovanu izjavu Johana Cruyffa kako on i Messi ne mogu zajedno, odnosno kako je Nizozemac to plastično rekao „dva pijetla ne mogu biti u istom kokošinjcu“.

„Poštujem Cruyffovo mišljenje, radi se o jednom od najboljih nogometaša svih vremena, ali misli da ovaj put nije u pravu. Odlično se razumijem s Messijem, on je moj idol, nikada nisam vidio boljeg igrača. Kad su igrači u dobrim odnosima, to se vidi na travnjaku“, zaključio je Neymar.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider