Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Muški to priznao

Neymar ponudio odgovor zašto je Brazil doživio debakl!

Brazilski nogometni heroj Neymar kritizirao je način treninga brazilskih klubova u odnosu na europske, te u tome vidi najveću razliku između europskih i brazilskih momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Brazilu bio najveća uzdanica nacije, sve dok snove o šestom naslovu prvaka svijeta nije uništila ozljeda leđa u četvrtfinalnom ogledu protiv Kolumbije. Neymar je nakon toga propustio polufinale, u kojem je Njemačka ponizila Brazil sa 7-1, te utakmicu za treće mjesto u kojem je slavila Nizozemska s 3-0.

Brazil je bio jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka svijeta, no bez Neymara, aktualnog napadača Barcelone, "Seleção" je izgledao prilično blijedo i bezidejno. Neymar problem vidi u načinu pristupa treninzima u brazilskim klubovima.

"Svaki se trening u Europi shvaća vrlo ozbiljno. U Brazilu se možda trenira više, ali na tim treninzima nedostaje predanosti. Brazilci su takvi, više vole opušteniju atmosferu od radne", rekao je Neymar, pa nastavio kritički govoriti o nogometu u svojoj državi.

"Mislim da je brazilski nogomet daleko iza španjolskog ili njemačkog. Moramo muški to priznati, zasuči rukave i početi raditi kako spada", zaključio je Neymar u razgovoru za Rede Globo. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider