Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to - besplatno!

Neymar naredio, Barca ispunila: Stiže novi as iz slavnog kluba

Neymar je urgirao kod čelnika Barce da krenu u akciju i osiguraju dolazak 27-godišnjeg veznjaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona se na transfer tržnici u posljednje vrijeme najčešće spominje u kontekstu interesa za Hectora Bellerina i Marca Verrattija.

Ali, dok značajnijeg pomaka s Arsenalom i PSG-om i dalje nema, iz Brazila je dogovoreno pojačanje: 27-godišnji veznjak Lucas Lima.

Lima igra za Santos, klub iz kojeg je na Camp Nou prije četiri godine stigao Neymar. Upravo je on najzaslužniji što će Lima ove zime postati igrač Barcelone.

Naime, 31. prosinca istječe mu ugovor sa Santosom i u Barcelonu će doći bez odštete, a brazilski Fox Sports javlja kako je Neymar naredio Kataloncima da dovedu Limu.

Njih se dvojica poznaju iz reprezentacije Brazila za koju je Lima u posljednje dvije godine skupio 14 nastupa, ali primarni razlog zbog kojeg je Neymar urgirao za ovaj transfer leži u činjenici da je Limin menadžer Neymarov otac.

Brazilski novinar Benjamin Back izvještava kako će Lima potpisati četverogodišnji ugovor s Barcelonom i zaoštriti konkurenciju u središnjici veznog reda gdje Kataloncima kronično treba osvježenje.

Njegova su specijalnost asistencije, ove je sezone u pet nastupa u Copa Libertadoresu upisao njih pet. Tržišna mu je vrijednost devet milijuna eura, a vidjet ćemo kakvu će mu poziciju namijeniti Barcin trener Ernesto Valverde.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider