Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
tko bi rekao?

Nevjerojatna priča o čovjeku koji je predvodio Bilićev West Ham do senzacije

Francuski nogometaš Dimitri Payet (28) bio je jedan od ključnih igrača Slavena Bilića u West Hamovoj 2:0 pobjedi protiv Arsenala na Emiratesu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi su znali da će Payet biti veliko pojačanje za vezni red West Hama, a sada kada je to i dokazao u javnost je procurila zanimljiva snimka od prije samo 10 godina. Naime, tinejdžer Payet je s 18 godina trenirao nogomet i radio kao prodavač u dućanu s odjećom i obućom.

Payet je tek zakoračio u profesionalne nogometne vode kao igrač Nantesa, te je čak, kako navode francuski mediji, dvojio između te dvije karijere. Na sreću svih ljubitelja nogometa izabrao je najvažniju sporednu stvar na svijetu i ostalo je povijest.

Dvije je godine proveo u Nantesu, četiri potom u Saint-Etienneu, dvije u Lilleu, a prije dolaska u West Ham još dvije u Marseilleu, koji je prošle sezone držao u borbi za drugo mjesto u Le Championnatu.

Payet je u nedjelju asistirao za prvi pogodak 'čekićara', a uz to je tijekom cijele utakmice izluđivao igrače Arsenala svojim driblinzima, prodorima i proigravanjima.

Tko bi rekao da će ovaj skromni mladić iz dućana koji je posluživao bakice za 10 godina predvoditi West Ham, koji je po prvi put nakon travnja 2007. godine slavio kod Arsenala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider