Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Ponosna pretplatnica'

Nevjerojatna priča: Na utakmice Hajduka dolazi iz - Izraela!

Mlada Izraelka iznenadila je ovog vikenda i ljude u Hajduku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liraz Zino djevojka je iz Tel Aviva koja nema nikakve veze s Hrvatskom osim što navija za Hajduk i na Poljud dolazi gledati svaku veću utakmicu (Europa, Dinamo, Rijeka).

Proteklog vikenda iznenadila je i ljude u Hajduku kada je promatrala trening prve momčadi i razgledala trofejnu salu. Povod njenog dolaska bila je utakmica s Rijekom, a sve je počelo od Giovannija Rosse.

"Kad je on došao u Izrael zainteresirala me je priča o njemu i zašto stalno spominje Hajduk. Malo po malo sam otkrivala zanimljivu priču, počela sam gledati utakmice preko interneta i vrlo brzo sam se navukla na Hajduk i Torcidu. Kad sam prvi put došla u Split i na Poljud, i osjetila tu atmosferu, više nije bilo povratka, ljubav je bila zapečaćena", izjavila je Liraz.

Iako živi u Tel Avivu, ističe kako je ponosna što je pretplatnica Hajduka.

"Za domaće utakmice imam pretplatu. Naravno, za sjevernu tribinu. Samo sjever", kaže Liraz na koju je pozornost skrenuo Nikola Vujčić.

"Njega sam upoznala u Tel Avivu, sjajan je sportaš i osoba. Što se tiče hrvatskog jezika, naučila sam ga zbog Hajduka. U Tel Avivu stalno slušam Radio Dalmaciju i čitam hrvatske novine na internetu, a u Split dolazim kad god mogu. Ove sezone letjela sam u Kijev na utakmicu s Dnjiprom", priznaje Liraz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider