Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret iz snova

VIDEO Nevjerojatan poraz Liverpoola: Tako se ne osvajaju prvenstva...

Liverpool je izgubio nevjerojatnim preokretom u posljednjih 15 minuta utakmice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatnim preokretom u posljednjih 15 minuta utakmice nogometaši Bournemoutha pred svojim su navijačima svladali Liverpool sa 4-3, iako je momčad Juergena Kloppa vodila 2-0 na poluvremenu i držala prednost 3-1 do 76. minute.

Gosti su u prvom poluvremenu došli do vodstva pogocima Manea u 20. minuti i Origija dvije minute poslije. Zaostatak Bournemoutha smanjio je Wilson u 56. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, pri kojem je sukrivac bio i hrvatski reprezentativac u Liverpoolovim redovima Dejan Lovren, čije je loše igranje glavom prethodilo Milnerovom prekršaju.

No, Livepool je u 64. minuti ponovno stigao do dva pogotka prednosti. Mane je ubacio s desne strane, a njemački veznjak Emre Can sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora za 3-1.

Uslijedio je preokret u režiji 22-godišnjeg Škota Ryana Frasera kojeg je trener Bournemoutha Eddie Howe ubacio u 55. minuti. Fraser je u 76. minuti završio brzo i precizno izveden kontranapad domaće momčadi. Dvije minute poslije Fraser je bio asistent, a Cook strijelac izjednačujućeg pogotka.

Veliki preokret okrunio je u trećoj minuti sudačke nadoknade Nizozemac Nathan Ake koji je i prije dva tjedna bio strijelac pobjedničkog pogotka na gostovanju Bournemoutha kod Stokea.

Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta u momčadi Liverpoola.

Bournemouth se ovom pobjedom probio do 10. mjesta sa 18 bodova, dok je Liverpool ostao treći s 30 bodova. Na vrhu je Chelsea s 34 boda, ispred Arsenala s 31.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider