Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oporavak se odužio

Nevjerica u Barci: 'El Clasico' sve izgledniji bez Lionela Messija!

Iako su prvotne prognoze sugerirale da će se Lionel Messi stići oporaviti do 'El Clasica', prema najnovijim informacijama iz Katalonije to ipak neće biti slučaj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi katalonski 'Sport', argentinska zvijezda Lionel Messi neće biti spreman za 'El Clasico'. Veliki je to udarac za Barcelonu koja u najvažnijoj utakmici španjolskog prvenstva neće moći računati na najboljeg igrača.

Messija je od derbija Primere udaljio proces oporavka. Program rehabilitacije kasni pa neće imati dovoljno vremena da zaliječi koljeno. Messi se također nije našao na popisu Argentine za predstojeće kvalifikacijske utakmice za SP 2018. godine protiv Brazila i Kolumbije.

Kako omaleni Argentinac još nije počeo trčati, za očekivati je da će izbivati s travnjaka još četiri tjedna zbog ozljede ligamenata koljena. Barcelona i Real trenutno su izjednačeni na vrhu Primere i ponovno će voditi veliku bitku za naslov prvaka, a čuveni 'El Clasico' na rasporedu je 21. studenog u Madridu.

Ipak, u njegovoj odsutnosti Barca se ima na koga osloniti. Raspucani Suarez i Neymar preuzeli su glavne uloge te su zabili posljednjih 14 golova za Barcelonu u La Ligi, svaki po sedam.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider