Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kolumna Ivice Mede

Nesreća i Kekov 'grijeh' prema Kramariću: Slično kao Mamić u Beču!

Nesreća, dekoncentracija ili nešto treće, svejedno, ostaje velika žal. Rijeka je bila milimetar od možda i najveće pobjede u povijesti kluba, uz onu slavnu i opjevanu protiv Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Možemo sada naširoko i nadugo lamentirati kako je nedopustivo primiti gol u posljednjim trenucima utakmice s igračem više na travnjaku. No, to je nogomet, a u nogometu ništa nije sigurno. Uostalom, tko je nakon loše igre u prvom poluvremenu mogao pomisliti da će Rijeka okrenuti rezultat i igru na svoju stranu?

FOTO Kantrida šokirana: Sevilla izjednačila u sučevom vremenu!

Riječani su ušli u utakmicu smušeno i uplašeno, s prevelikim respektom prema cijenjenom suparniku. No, kada su se opustili, svjesni da više nemaju što čekati i kalkulirati, zaigrali su onako kako znaju i umiju.

Andrej Kramarić još je jednom demonstrirao svu raskoš svojeg talenta, pokazao je visoku nogometnu klasu. Kako je samo ušao u putanju Sevllina braniča i natjerao ga da napravi prekršaj za najstrožu kaznu i crveni karton. To mogu samo igrači s bogodanim talentom. „Krama“, nažalost, neće dugo ostati u HNL-u, možda će već ove zime, a najduže do idućeg ljeta napustiti Kantridu.

Nije nam jasno zbog čega je Matjaž Kek izvukao neospornog igrača utakmice desetak minuta prije kraja? Nismo primijetili da je ozlijeđen ili umoran, takvog igrača grijeh je vaditi s terena kada je u tako velikoj formi. Iskustvo nam govori da Fortuna često zna kazniti takve poteze trenera. Sjetite se samo priče sa Soudanijem kada ga je Zoran Mamić izvadio u Beču protiv Austrije.

„Da mi je netko rekao da ću biti nesretan nakon remija sa Sevillom, ne bi mu vjerovao. Umjesto da povedemo 3:1 mi primimo pogodak za izjednačenje. Ne znam kako to objasniti“, razočarano je nakon utakmice zborio Kramarić.

Riječani imaju za čime žaliti, ali i bod je protiv Seville velik kao kuća. Osim toga, ništa još nije gotovo, do kraja su ostala još četiri kola i ako nastave vjerovati u sebe i svoje sposobnosti, sve je moguće i otvoreno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider