Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Atletico na vratima

Ne prestaju šokovi za Real: Nema Modrića, potpuni raspad 'BBC-a'

Još su dva dana ostala do uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka na Santigao Bernebuu. Real dočekuje Atletico kojeg mora pobijediti što mu ove sezone nije uspjelo u čak sedam utakmica. Ovog vikenda pala je Malaga, ali su ta tri boda skupo plaćena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić, Gareth Bale i Karim Benzema imaju velikih problema s ozljedama. Nažalost, Luku Modrića više nećemo vidjeti do kraja sezone. Ozlijedio je ligamente desnog koljena, a liječnici hrvatske reprezentacije za to su okrivili Carla Ancelottija koji je odmah nakon povratka na teren Modrića gurnuo u žestok ritam. To je možda i najveći dokaz kako je Luka Modrić nakon Cristiana Ronalda možda i najvažniji igrač u viziji talijanskog stručnjaka.

Ostvarile se crne prognoze: Gotova sezona za Modrića, za sve je kriv Ancelotti?

Na početku subotnje utakmice ozlijedio se i Gareth Bale. Nakon današnjih testova saznali kako i on sigurno otpada, neće ga biti dva do tri tjedna.

U subotu zbog ozljede nije bilo Karima Benzeme. Smatralo se kako će mu odmor pomoći da bude spreman za Atletico, ali jutros Marca donosi lošu vijest za navijače Reala. Benzema zbog ozljede koljena otpada za srijedu, samo ga čudo može staviti u momčad za dva dana.

Tri važna igrača Ancelotti neće imati na raspolaganju, a svi znamo što za njih ove sezone znači Atletico. Modrić i dva od tri člana čuvenog 'BBC-a'. I ne samo to, zbog suspenzije neće biti niti Marcela kojeg će zamijeniti Fabio Coentrao.

Isco će vjerojatno zaigrati sigurno, a priliku bi mogli dobiti Illaramendi ili Lucas Silva, kao i Jese u napadu. Ancelotti će tako vjerojatno morati preći na 4-4-2 sustav s kojim je igrao i protiv Malage. Do velikog spektakla na Bernabeuu ostalo je još dva dana, bit će to težak tjedan za Real.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider