Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Ovo sve govori

Frapantan podatak koji će šokirati Ronalda: Real bi pristao, a Barcelona...

Cristiano Ronaldo sve lošije kotira među navijačima Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Osamdeset posto navijača Real Madrida pristalo bi na razmjenu s Barcelonom - Realu Neymar, a Barceloni Cristiano Ronaldo“, izjavio je novinar Cadene Ser Jesús Gallego za radio Barcelonu pozivajući se na navodno istraživanje koje je proveo madridski klub za internu upotrebu.

Prema njemu, to je jedan od razlog zašto Florentino Perez uporno pokušava privoljeti Neymara da prijeđe u Real i spreman je za njega dati "brda i doline". Iz ovog se može zaključiti da bi Perez pristao na do jučer "nezamislivu" razmjenu, ako bi Barcelona takvo što ponudila. Više je razloga zašto je Portugalac postao "teško probabljiv" u Madridu. Ronaldo rapidno gubi podršku navijača Reala još od prošle sezone i čuvene rođendanske zabave koju je priredio nakon fijaska u gradskom derbiju s Atleticom.

Iako je i prije te utakmice bilo onih koju su imali štošta spočitnuti Portugalcu, nakon te utakmice Ronaldova krivulja popularnosti među navijačima Reala širom Španjolske i Europe u stalnom je padu, a kritičnu točku dosegnula je u jesenskom dijelu ove sezone, kada je Real pod Rafaelo Benitezom nastavio s niskom neuspjeha iz prošle sezone

U anketama najvećih madridskih listova, Marce i Asa, Ronaldo je okarakteriziran kao najveći krivac uz predsjednika Florentina Pereza za sve što se događa Realu u posljednjih vrijeme. Osim često iskazivane sebičnosti u pogledu zahtjeva da se cijela momčad i klub njemu podredi, mnogi su na površinu izvadili Ronaldovu statistiku po kojoj se može zaključiti da prečesto zakaže u najvažnijim utakmicama, dok golgetersku rubrika nabija u utakmicama u kojima Real pobjeđuje s četiri, pet ili šest razlike. Ova sezona je po tome najupečatljivija. Ronaldo je zabio ukupno 32 gola u Primeri i Ligi prvaka. Na prvi pogled izgleda impresivno, ali kada se uđe u dublju analizu dolazi se do dosta drugačijeg zaključka.

Frapantan je podatak da u svim utakmicama u kojima je Real izgubio, remizirao ili pobijedio s jedan razlike, Ronaldo nije zabio nijedan gol.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider