Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glasalo više od 66 tisuća

Navijači Reala izabrali: Evo koga žele u veznoj liniji u novoj sezoni!

Prema anketi koju je proveo španjolski dnevnik Marca, navijači Real Madrida odabrali su koga žele vidjeti u veznoj liniji ''kraljevskog kluba'' u novoj sezoni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Reala žele da u novoj sezoni veznu liniju ''kraljevskog kluba'' čine Toni Kroos, Luka Modrić i Angel di Maria.

U ispitivanju u kojem je do subote ujutro sudjelovalo više od 66.000 čitatelja internetskog izdanja Marce, novo pojačanje iz Bayerna je dobilo 30.6 posto glasova, a odmah iza Kroosa je naš Luka Modrić s 29.2 posto glasova. Na trećem je mjestu s 14,3 posto glasova Di Maria, ali pitanje je hoće li on uopće biti na raspolaganju treneru Carlu Ancelottiju budući da se intenzivno priča o njegovom odlasku sa Santiago Bernabeua.

Prema željama Realovih navijača iskazanima u ovoj anketi, iskusni Xabi Alonso bi preselio na klupu (10,3 posto glasova) na kojoj bi priliku čekao i Isco (10,1 posto). Vrlo mali broj glasova su dobili Sami Khedira (2,7 posto) koji bi također mogao napustiti klub ovo ljeto, te Asier Illarramendi (1,5 posto) i Casemiro (1,3 posto).

Podsjetimo, europski prvak je u prošloj sezoni najčešće igrao u sustavu 4-3-3 pri čemu su ofenzivnu liniju činili Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Karim Benzema, a veznu Alonso, Modrić i Di Maria. Dolaskom Kroosa se situacija mijenja, pa treba vidjeti kakav će recept u novoj sezoni primjenjivati Ancelotti. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider