Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kova ispred Jesea

Navijači Reala biraju: Modrić ispred Balea i Jamesa

Nakon što je u srijedu predstavljen Mateo Kovačić kao novo pojačanje Reala madridski portal Marca organizirao je za svoje čitatelje anketu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kovačićev transfer u Real iznenadio je mnoge i postavilo se logično pitanje: gdje će Mateo naći svoje mjesto u momčadi? Marca je u anketi dala na raspolaganje svojim čitateljima da izaberu idealnu momčad koju bi htjeli vidjeti da istrči na travnjak već na prvoj utakmici idućeg vikenda protiv Sporting Gijon.

Gazda Reala otkrio kada je odlučio kupiti Kovačića: Modrićeve riječi itekako su pomogle

Logično, Kovačić se nije našao među šestoricom nogometaša iz veze i napada kojima su čitatelji dali najviše glasova. Najviše glasova, do ovog trenutka, dobio je Cristiano Ronaldo (50 520), a odmah iza njega smjestili su se Toni Kroos (50 200) i Luka Modrić (49 232).

Slijede James Rodriguez (47 444), Isco (35 149), Karim Benzema (32 166), Gareth Bale (29 727) i nakon njega Kovačić (6 185). Zanimljivo, Kovačića bi navijači radije vidjeli na travnjaku nego Casemira (5 607) i Jesea (4 595) koji su u klubu dvije, odnosno četiri godine.

Na golu bi prednost dali Keyloru Navasu ispred Kika Casille, dok bi četvoricu u obrani tvorili Marcelo, Sergio Ramos, Raphael Varane i Carvajal. Zanimljivo, Danilo i Pepe dobili su više nego dvostruko manje glasova od Carvajala, te čak trostruko manje od Marcela i Ramosa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider