Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već je "eruptiralo"

Vruća dobrodošlica Realu: Ludilo pred hotelom, stadion će "gorjeti"!

Uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka Kraljevski klub stigao je na jug Italije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid će u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka ovog utorka braniti prednost od dva gola (3:1) u gostima kod Napolija.

Napolitanci su nedugo poslije ždrijeba, prije više od dva mjeseca, rasprodali stadion San Paolo za ovu utakmicu i atmosfera u cijelom gradu je užarena jer je Napoli izvukao aktivan rezultat na Santiago Bernabeuu, a ovog su vikenda u golovima Driesa Mertensa pobijedili Romu u Rimu.

Kako bi igrači Reala se upoznali s onim što ih čeka, brojni navijači domaće momčadi dočekali su ih pred hotelom u kojem će prespavati uoči utakmice.

Bilo je tu raznih povika, a dobar dio okupljenih istovremeno je vrijeđao i fotografirao zvijezde Kraljevskog kluba.

Teoretski, na ovom dvoboju mogli bismo u akciji vidjeti četvoricu Hrvata. Luka Modrić siguran je u početnoj postavi Reala, a Mateo Kovačić će se s klupe nadati minutaži.

U redovima Napolija možda od prve minute šansu dobije sve bolji Marko Rog.

"Još uvijek ne znam hoće li zaigrati. Bit će tanka granica između mjesta u udarnoj postavi i onoga na tribini. Rog je došao u rujnu, nije govorio talijanski, niti je jeo poput nas. Imao je svoj put, i kada je zaigrao od početka bio je genijalan. Vidjet ćemo na dan utakmice hoće li igrati", izjavio je trener Napolija Maurizio Sarri.

Ivan Strinić će gotovo sigurno biti na klupi jer je prvi lijevi bek Napolija sjajni Alžirac Ghoulam.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider