Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Je li to dovoljno?

Navijači ManUtd-a najavili prosvjed, obitelj Glazer kupila novog igrača!

Navijači Manchester Uniteda najavili su prosvjed protiv vlasnika obitelji Glazer jer se ne slažu s klupskom politikom transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do kraja prijelaznog roka ostalo je još deset dana, a United je kupio samo Shawa i Herreru te izgubio prvu utakmicu u prvenstvu. Zato je bogata američka obitelj reagirala i dovela Marcosa Roja, a riješila se Nanija.

Platili su ga 20 milijuna eura, a Sportingu iz Lisabona su uz to dali i nogometaša koji je trebao biti novi Ronaldo, ali se u sedam godina ipak nije nametnuto. Dapače, Nani je imao izrazito lošu prošlu sezonu, a nije briljirao ni onu prije, sve zbog ozljeda.

No, navijače će teško umiriti vjerojatni dolazak Roja, oni žele – Angela di Mariju! Ne dovede li menadžer Van Gaal još koje značajnije pojačanje, navijači će krenuti u prosvjed 14. rujna kada United igra s QPR-om.

Nije im lako, navikli su na trofeje i uspjehe, ali otkako su stigli Amerikanci, jedino što funkcionira jesu financije. Što i ne čudi, samo za Ronalda se utržilo skoro 100 milijuna eura, a ulaznice su duplo skuplje no prije dolaska Glazera... (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider