Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrači ga ispoštovali

VIDEO Svaka mu čast: Putovao 500 kilometara i bio jedini navijač svog kluba

Iako je bio radni dan, prvenstveni dvoboj svog kluba nipošto nije htio propustiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica švedskog nogometnog prvenstva Kalmar - Gefle završila je rezultatom 0:1, a internetom se proširila jer je na gostujućoj tribini bio jedan navijač.

Neobična je to situacija jer navijačke skupine na gostovanja odlaze ili u određenom broju s automobilima, kombijima i ostalim prijevoznim sredstvima ili se naprosto (u slučajevima kad klub nema organiziranu skupinu koja ga prati) ne pojavi nitko.

Rariter u Švedskoj se dogodio ovog tjedna na prvenstvenoj utakmici kada jedan navijač Geflea nipošto nije htio propustiti super važnu utakmicu svog kluba u borbi za ostanak, u gradu udaljenom 500 kilometara.

Iz sektora namijenjenog gostujućim navijačima on je sam promatrao dvoboj, a nakon što su igrači Geflea na terenu izvojevali pobjedu protiv favoriziranih domaćina, došli su ga pozdraviti iza gola.

Dodajmo kako je Gefle nakon četiri uzastopna remija napokon uspio pobijediti, a to im je tek četvrta pobjeda u sezoni kojom su ostali u igri za 14. mjesto na kraju sezone.

Uspiju li u preostala dva kola preskočiti Helsingborg, razigravat će za ostanak u najvišem rangu protiv trećeplasiranog sastava druge lige.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider