Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Sad ćemo biti još jači'

Navijači ga dirnuli lijepom gestom: Legenda Milana ostaje trener

Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (36) povukao je ostavku i ostat će za kormilom grčkog prvoligaša OFI-ja nakon velike podrške koju je dobio od navijača kluba s Krete.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Temperamentni Gattuso je razočaran financijskom situacijom u klubu u nedjelju podnio ostavku nakon domaćeg poraza od Asteras Tripolisa (2:3), ali se predomislio nakon što ga je nekoliko stotina navijača zamolilo da ostane u klubu. Navijači su stigli ispred njegovog stana i skandirali mu da ostane.

"Ovako nešto nisam doživio nikada u životu. Ostajem zbog velike podrške navijača. Sada ćemo biti još jači," poručio je Gennaro Gattuso koji je podnio ostavku nakon sukoba s predsjednikom kluba.

"Ja nisam predsjednik kluba, već trener. Moj posao nije rješavati probleme koji postoje u klubu", kazao je u nedjelju Gattuso koji je kraće vrijeme vodio i Palermo, te Sion. OFI se trenutačno nalazi na 11. mjestu grčkog prvenstva s devet bodova, četiri više od zone ispadanja.

Gattuso je kao igrač 14 godina proveo u Milanu u čijem dresu je osvojio dva talijanska naslova prvaka, dvije Lige prvaka, dva europska Superkupa, talijanski Kup, dva talijanska Superkupa, te svjetsko klupsko prvenstvo. Igrao je i za Perugiu, Regginu i Glasgow Rangers. Za reprezentaciju Italije odigrao je 73 utakmice, a bio je član reprezentacija koja je 2006. godine osvojio svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider