Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Za one sa žaračem..."

Naš Hajduk odgovorio Bad Blue Boysima na provokaciju s derbija

Pričekali su prvu priliku i odmah odgovorili na poruke istaknute u posljednjem kolu sezone.

Naš Hajduk odgovorio Bad Blue Boysima (Screenshot: Facebook)

Naš Hajduk, vlasnik 24,53 posto dionica Hajduka i udruga koja okuplja navijače Hajduka, odgovorio je Bad Blue Boysima na provokativne poruke istaknute ove nedjelje na Maksimiru.

Podsjećamo, BBB su na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona istaknuli transparente sa stihovima Vojka V, kojima su provocirali navijače Hajduka.

"Kako to? Možda je Mamić", "Kako to? Možda su suci" i naposljetku: "Možda je Naš Hajduk. Je l' moguće da netko vas sabotira?", bile su poruke koje su izvisili Boysi.

Iz Našeg Hajduka odgovorili su dan kasnije, a povod im je bila ocjena današnjeg Oka Sokolova, bivšeg prvoligaškog suca Marija Strahonje, koji je ustvrdio kako su u Dinamovoj pobjedi od 3:1 i drugi i treći gol Modrih neregularni.

"Kako to? Kako to?" Ovako. (Za one sa žaračem u dupetu.) - tim su riječima, uz zalijepljeni screenshot Strahonjine izjave odgovorili iz Našeg Hajduka.

Aluzija je sasvim jasna - podsjetili su na izjavu Zdravka Mamića od prije nekoliko godina kada je na jednoj konferenciji za medije izjavio kako on ne bi "napravio ono što i Hrvoje Maleš taman da mu stave žarač u dupe".

Za one koji su u međuvremenu zaboravili, krajem 2011. godine tadašnji predsjednik Hajduka raskrinkao je sudačku organizaciju čiji su čelnici od njega tražili novac kako bi Hajduk imao pošteno suđenje, a nakon što je ta afera izbila u javnosti, Zdravko Mamić poručio je kako on to nikad ne bi napravio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider