Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Ljetno pojačanje

"Kuha" se novi veliki posao Reala i Napolija

Real Madrid i Napoli pregovaraju oko novog pojačanja za talijanski klub...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

San Paolo sinoć je gorio. Realu nije bilo lako izvući živu glavu iz napuljskog „vulkanskog grotla“. Vatreni Napolitanci nisu štedjeli grla, atmosfera je bila užarena, ali nije prelazila sportske okvire tako da Kraljevi nisu imali većih primjedbi.

Madriđani su na razini čelništva klubova dočekani srdačno i prijateljski. Uoči utakmice Napolitanci su za delegaciju Reala na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom priredili svečani ručak.
U ležernoj atmosferi razgovaralo o svemu pomalo. Na meniju su navodno bile i poslovne teme. Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, nije propustio priliku da „baci udicu“ pred Pereza i proba ga na brazinu "skuhati".

Real i Napoli u posljednje vrijeme jako dobro surađuju; Madriđani su 2013. prepustili Napolitancima tri igrača: Raula Albiola, Josea Callejona i „zlatnu koku“ Gonzala Higuaina, kojeg je Napoli ljetos prodao Juventusu, uz rekordnu transfernu zaradu na talijanskom tržištu nogu. Napoli je masno zaradio na Argentincu, platio ga je 40, a prodao za 90 milijuna eura, ali zadovoljan je i s Albiolom i Callejonom. Napolitanci smatraju da su pogodili sa svom trojicom igrača koje su doveli iz Reala.

Stoga se čini logičnim da se De Laurentiis interesirao kod Pereza bi li mu prepustio još kojeg igrača. Perez je sa širokom smiješkom na licu odgovorio: „A koga biste vi htjeli!?“ Kako pišu španjolski mediji, predsjednik Napolija bio je skroman i spomenuo jedno ime – Nacho Fernandez.

„Koliko bi nas stajao?“ kao ovlaš upitao je De Laurentiis. Perez mu nije odgovorio, navodno se samo smijao i vrtio glavom pa su se svi za stolom počeli smijati. I na tome je stalo, no očito je da bi oko Nacha moglo biti još riječi.

Talijani se nadaju da bi ga Real mogao dati za deset milijuna eura, toliko je, naime, procijenjen i na Transfermarktu, no čini se da će morati podići letvicu. I to značajno. Perez se, naime, žestoko opekao s Higuainom, mnogi su mu taj transfer zamjerili u Madridu. Napoli je u kratkom periodu zaradio dvostruko više nego što je platio Realu pa je ostao dojam da su Talijani nasamarili Španjolce.

Perezu su zbog toga „narasli rogovi“, jer je shvatio da je Higuaina prepustio za premalu svotu. Bio je to udarac za Perezov ego i stoga ne želi ponoviti pogrešku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider