Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iznenađenje kola Carpi

VIDEO Napoli zadržao vodeće mjesto u Serie A, novi kiks Intera

Nogometaši Napolija zadržali su vodeću poziciji na ljestvici talijanskog prvenstva nakon što su u Genoi deklasirali Sampdoriju 4-2...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to peta uzastopna pobjeda Napolija, te već šesta ove sezone na gostovanjima. Napoli je do bodova stigao golovima Gonzala Higuaina (9), Lorenza Insignea (18-11m), Mareka Hamšika (60) i Driesa Mertens (79), dok su strijelci za Sampu postigli Joaquin Correa (45) i Eder (73). Domaćin je od 59. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen Mattia Cassani. Za goste je od 71. minute igrao hrvatski nogometaš Ivan Strinić


Sampdoria vs Napoli 2-4 All Goals & Highlights... by tony-hoksa

Za iznenađenje kola pobrinuo se Carpi koji je na San Siru odigrao 1-1 protiv Intera postigavši izjednačujući pogodak u drugoj minuti sudačke nadoknade. Inter je poveo u 39. minuti golom Palacia, a izjednačio je Kevin Lasagna. Hrvatski nogometaši Marcelo Brozović i Ivan Perišić odigrali su cijeli susret za Inter koji je već tri kola bez pobjede, a u zadnjih pet kola samo je jednom slavio.

Fiorentina je u prvom nedjeljnom susretu porazila Torino 2-0 golovima Josipa Iličića (24) i Gonzala Rodrigueza (83). Nikola Kalinić je igrao za 'viole' do 82. minute, a Milan Badelj je izvan stroja zbog ozljede.

Palermo je deklasirao Udinese 4-1, a za domaći sastav je cijeli susret odigrao Mato Jajalo. Stipe Perica je za Udinese igrao do 56. minute.

Verona je odigrala 1-1 protiv Genoe, a Ante Rebić je igrao prvo poluvrijeme za domaći sastav.

Večeras je na rasporedu i derbi između Juventusa i Rome.

Na ljestvici vodi Napoli sa 47 bodova, Juventus je drugi s pet bodova manje, ali i utakmicom zaostatka, dok je Fiorentina treća sa 41 bodom koliko ima i Inter na četvrtoj poziciji.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider