Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer u siječnju

Još će jedan Vatreni biti u 'izlogu' večeras na San Siru

Prema pisanju talijanskog Corriere dello Sporta još će jedan hrvatski nogometaš osim Andreja Kramarića biti večeras u 'izlogu' za vrijeme kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2016. godine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Skauti Napolija pomno će motriti svaki potez Ivana Perišića, krilnog igrača njemačkog Bundesligaša Wolfsburga, čiji je sportski direktor Klaus Allofs priznao da traže igrača koji igra na poziciji hrvatskog reprezentativca.

"Dobro smo proučili igrača i čini nam se jako zanimljiv. Transfer još nije gotova stvar, ali mislim da ćemo po prvi puta u klupskoj povijesti dovesti kineskog igrača", rekao je Allofs.

Riječ je o ofenzivnom igraču Beijing Guoana Xizhe Zhangu.

Napoli je, podsjetimo, u potrazi za igračem koji bi zamijenio Lorenza Insignea, koji je aut barem pet mjeseci zbog ozljede ligamenata koljena. Perišićeva cijena procjenjuje se na osam milijuna eura, no kada bi ga Napoli želio dovesti u siječanjskom prijelaznom roku, tada bi morao izdvojiti još barem tri, četiri milijuna, prenosi spomenuti izvor. Hrvatskog reprezentativca ugovor za Wolfsburg veže do ljeta 2017. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider