Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
fotografija stopala

'Misteriozna ozljeda' Messija na fotografiji: Zbog Reala stiskao zube

Prekinuta su nagađanja o misterioznoj ozljedi Lea Messija koja su pratila argentinsku reprezentaciju na prijateljskim utakmicama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leo Messi umalo je prošle godine s Argentinom postao svjetski prvak. Taj san naprasno je prekinuo pogodak Marija Gotzea u produžetku velikog finala. No, to finale unijelo je neke nove, bolje odnose u svlačionici reprezentacije. Tako je Messi unatoč ozljedi otišao na okupljanje u SAD, n o nije zaigrao protiv Salvadora i Ekvadora.

'Misteriozna ozljeda Messija' punila je stupce argentinskih i katalonskih medija, a fotografije tužnog Lea na klupi okupirale su naslovnice. Nije se točno znalo što mu je, samo da nije ništa ozbiljno. Problem je predstavljalo bolno desno stopalo koje je natečeno još od one pobjede protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka. Zanimljivo, tada ga je nagazio baš njegov sunarodnjak Martin Demichelis.

Messi se vratio u Barcelonu i, pišu mediji, osjeća jaku bol kad obuće kopačku na desno stopalo. Zbog toga su argentinski liječnici odlučili da propusti prijateljske susrete, a Barcina će liječnička služba odmah krenuti s novim pretragama.

Jasno, bol je postojala i uoči El Clasica, ali za takvu se utakmicu zubi moraju stisnuti čak i ako vam stopalo jedva stane u kopačku.

''Nema nikakve misteriozne ozljede. Jednostavno ga jako boli kad obuće kopačku'', rekao je bivši trener Barce i sadašnji izbornik Argentine Tata Martino.

''Čuo sam se s Messijem i optimističan je za gostovanje u Vigu'', prenio je Pique medijima Messijevo razmišljanje.

Barcelona gostuje kod Celte u Vigu ove nedjelje i nije sigurno da će Mesi biti spreman za tu utakmicu. Luis Enrique o tome će odlučiti za vikend.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider