Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Dugo sam šutio'

VIDEO Nakon velike pobjede Messi otvorio dušu po pitanju Luisa Enriquea

Nakon velike 3-1 pobjede nad Atletico Madridom u španjolskom prvenstvu najbolji igrač katalonskog kluba Lionel Messi otvorio je svoju dušu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjih se dana mnogo pisalo o njegovom neslaganju s trenerom Luisom Enriqueom, o tome kako traži od predsjednika Josepa Marie Bartomeua da mu uruči otkaz, pa čak i o tome da napušta klub na kraju sezone. Međutim, ništa od toga nije istina. Ništa. Barem tako tvrdi Messi.

"Javljam vam se da kažem istinu. Čuo sam ljude da pričaju svašta. Nikada nisam ništa javno komentirao, pa čak i kada se govorilo da imam loš odnos s Pepom Guardiolom, Samuelom Eto'om, Zlatanom Ibrahimovićem, Bojanom i ostalima. No sada moram reagirati", rekao je argentinski genijalac.

"Ništa od toga nije istina. Nikada nisam tražio da itko smjeni Enriquea. Nikada ni ne bih to tražio. Ove glasine čak nisu došle ni iz Madrida koji nam je često puta podmetao. Boli me što ovo dolazi iz Barcelone, srca Katalonije, gdje ljudi navodno žele sve najbolje klubu", veli Messi.

"Ja ne donosim odluke niti tražim da ih se donese. Ništa nisam zahtjevao kako bih ostao u klubu, jer ionako nisam imao ni namjeru otići. Čuo sam glasine da je moj otac razgovarao s Chelseajem, Cityjem... sve su to laži! Ovu priliku koristim da kažem da je sve laž", tvrdi napadač Barcelone i poručuje.

"Ne tražite neprijateljski odnos između Luisa Enriquea i Messija jer on ne postoji! Moramo biti ujedinjeniji nego ikad prije. Pred nama je važnih šest mjeseci u kojima možemo ostvariti dobre stvari za zajednicu i klub".

Barcelona je u konačnici slavila s 3-1 i vratila zaostatak za Real Madridom na 1 bod.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider