Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a bilo je sve idealno

Nakon šokantnog poraza, u Barceloni vlada – tišina

Barcelona u nimalo ugodnoj situaciji očekuju spektakularni okršaj u osmini finala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City dobro je naoštrio zube uoči dolaska Barcelone. Razbili su Newcastle s 5:0 u sat vremena, a onda je Manuel Pellegrini izvadio Sergija Aguera i Davida Silvu da se mogu odmoriti za Ligu prvaka.

Nešto malo ranije i dosta južnije, u Kataloniji je 80 tisuća ljudi u čudu gledalo nemoćnu Barcelonu koja ne može zabiti Malagi. Iza njih je bio ludi niz od 11 pobjeda zaredom, ali on je stao kada to nitko nije očekivao. Nakon poraza i blijede igre u unutrašnjosti Camp Noua vladala je – tišina.

Sada se stvari u španjolskim medijima dijametralno okreću. Real je izašao iz fokusa kritika, a na redu je opet Barca. Marca piše kako Luis Enrique nije ništa posebno rekao svojim igračima. Svoje razočaranje je radije zadržao za sebe, bolje nego da opet krene afera kao nakon poraza u San Sebastianu na otvaranju 2015. godine.

Madridski sportski list piše da od tada vlada tišina u odnosu Enriquea i Lea Messija. Sada je tišina vladala i u odnosu ostatka momčadi i trenera, čak i dan nakon poraza na treningu. Sigurni smo kako bi dobar rezultat s Etihada opet vratio pozitivu u svlačionicu, iako je dobro raspoloženje ozbiljno potreseno…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider