Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ništa od svega

I Hajduk zatražio odgodu četvrtfinala Kupa, ali je - odbijen!

Nakon što je Dinamo tražio i dobio odgodu utakmice Kupa, to je učinio i Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potez Dinama uzburkao je duhove u hrvatskom nogometu. Traženje da se odgodi utakmica četvrtfinala Kupa protiv Intera otvorila je pitanje regularnosti tog natjecanja. Naime, Dinamo je tražio da se odgodi utakmica zbog Lige prvaka koja se igra tek tjedan dana kasnije.

Pravi je razlog, čini se, ipak derbi s Hajdukom u subotu jer da se na Maksimiru žele odmoriti za Bayern, onda bi valjda tražili odgodu derbija. Zbog toga se pobunio Hajduk, jer smatraju kako nije fer da Dinamo dobije odgodu pred derbi, a oni ne.

''Uputili smo službeni zahtjev za odgodom Kup utakmice sa Zagrebom'', poručio je dva dana uoči utakmice u Kranjčevićevoj predsjednik kluba Marin Brbić.

''Liga je neregularna još od ranije jer se u njoj natječe Lokomotiva, a sada je i Kup neregularan. K tome je Dinamo dobio 12 dana odmora pred derbi jer je u međuvremenu odradio samo jači trening'', rekao je Brbić misleći na utakmicu Modrih i Lokomotive koja je odigrana ovog vikenda (3:1).

Ipak, Hajduk ima problem na kojeg Dinamo nije naišao. Dok je Inter pristao na zahtjev Modrih, Zagreb je to odbio u slučaju Hajduka.

To nam je u telefonskom razgovoru rekao Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL. Istu stvar potvrdio je i predsjednik Zagreba Dražen Medić koji je rekao da je traženje odgode dva dana prije utakmice ispod razine prvoligaškog nogometa.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider