Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je dogovoreno

'Bomba' s Old Trafforda: United potvrdio dolazak Schweinsteigera!

Njemački veznjak Bastian Schweinsteiger (30) napušta Bayern, a karijeru bi trebao nastaviti u Manchester Unitedu, objavio je njemački Bild.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bastian Schweinsteiger bi trebao potpisati trogodišnji ugovor sa Unitedeom, po kojem bi mu godišnja plaća bila 10 milijuna eura.

Također, Manchester United bi trebao platiti odštetu od 20 milijuna eura, a kad realizacija bude gotova, ovaj prelazak definitivno će postati najzvučniji u 2015. godini.

United je na svojoj službenoj stranici objavio kako će tijekom dana i službeno potvrdili dolazak 30-ogodišnjeg veznjaka.

O transferu se oglasio i njemački izbornik Joachim Löw: "Bastian je apsolutni vođa i igrač svjetske klase koji može dati pečat svakoj momčadi."

Schweinsteiger je kapetan njemačke reprezentacije s kojom je prošle godine na SP u Brazilu osvojio naslov prvaka. Za reprezentaciju je odigrao 111 utakmica i postigao je 23 gola.

U Bayernu je od 1998. godine kada je kao 13-ogodišnjak stigao iz Rosenheima, a 2002. postao je prvotimac i sa bavarskim klubom je osvojio Ligu prvaka 2013. i osam naslova u Bundesligi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider