Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lovi rekord Nistelrooyja

Najveće iznenađenje Premierlige na putu za Old Trafford?

Engleski 'The Star' u nedjelju donosi priču prema kojoj će najveće iznenađenje ovosezonske Premierlige Jamie Vardy u siječnju napustiti Leicester i pridružiti se Manchester Unitedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema njima, transfer Leicesterovog napadača je gotova stvar. No, gledajući realnu sliku zasad se radi samo o glasini. 'The Star' tvrdi da je ManUtd spreman za 28-godišnjeg Vardyja iskrcati 15 milijuna funti. I nije neka svota koja će bitno uzdrmati investicije Uniteda, ali radi se o napadaču koji nije u idealnim godinama.

Vardy je pozornost na sebe privukao u ove sezone fenomenalnom Leicesteru koji pod Ranierijem igra odličan nogomet, dok engleski napadač uz Riyada Mahreza čini ponajbolji i najopasniji dvojac Premierlige. Zato i ne čudi toliki interes za njih.

Napadač Leicestera zabio je u posljednjih devet premierligaških utakmica i na putu je da sruši rekord upravo napadača Uniteda Ruuda Van Nistelroya, koji je zabio u deset utakmica zaredom 2003. godine. Vardy se sljedeće kolo ima priliku s njim izjednačiti.

Manchester United prati trenutno najboljeg strijelca prvenstva, ali još uvijek je manje vjerojatno da napusti Leicester i priključi se Van Gaalu na Old Traffordu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider