Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klupski suigrači?

Najveća operacija u povijesti sporta: Messi spreman šokirati svijet!?

Vlasnik Manchester Cityja, prebogati šeik Mansour bin Zayed Al Nahyan spreman je potresti nogometno tržište…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mansour prema pisanju španjolskih i engleskih medija priprema ponudu za Lionela Messija od nevjerojatnih 400 milijuna eura.

Legenda bez sumnje: Ako Ronaldo ovako nastavi, bit će najveći ikad!

Ako dođe do realizacije transfera, bit će to najveća financijska operacija u povijesti sporta. Ovu glasinu proširio je Gerardo Molina, direktor marketinške agencije EuroAméricas, jedne od svjetskih lidera u sportskom marketingu.

Molina tvrdi da je menadžment Manchester Cityja na direktnoj vezi s menadžerskom agencijom koja zastupa Messija, a vodi je Argentinčev otac Jorge.

U ukupno cifru koja bi mogla dosegnuti 400 milijuna eura uključeni su odšteta za Barcelonu i Messijeva petogodišnja plaća.

Ovim se nastavljaju sve češće spekulacije oko Messijeva napuštanja Camp Noua sljedećeg ljeta. Najčešće se spominju tri kluba kao nove Messijeve destinacije - Manchester City, PSG i Chelsea. Čini se da je Messi ipak najbliži Cityju, u kojem nastupa i njegov dobar prijatelj i suigrač iz reprezentacije Sergio Aguero. "Kun" je jedan od razloga zbog čega bi Messi mogao završiti u redovima "građana". 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider