Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prepun energije i entuzijazma

VIDEO Najstariji trener Europe: 'Mogu unaprijediti Hajduk!'

Stanko Poklepović preuzeo je Hajduk po četvrti put nakon što je klupu 'bijelih' napustio Igor Tudor. I u prvih pet utakmica ostvario dvije pobjede, dva remija i samo jedan poraz. Umalo je trijumfirao i u derbiju s Dinamom, no primljeni pogodak u posljednjim sekundama nije ga obeshrabrio…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I u 76. godini Stanko Poklepović prepun je energije i entuzijazma. Koje je, sudeći prema derbiju s Dinamom, očigledno prenio na svoju momčad. Nakon pet uzastopnih poraza u derbiju, Hajduk je osvojio bod, no 'Špacu' to nije zadovoljilo.

"A bio sam razočaran. Najprije zbog toga što smo se umorili i odigrali dobro utakmicu, a ona je u zadnji čas ispala iz našega konta i nisam imao više ni vremena razmišljati, jer praktički dok je lopta došla do centra sudac je završio utakmicu", objasnio je Poklepović.

Stanko Poklepović trenutačno je najstariji trener Europe, a njegova priča, te četvrti povratak na klupu 'bijelih' zainteresirao je čak i službenu Uefinu stranicu. No, bez obzira na godine, Poklepović je uvjeren da može unaprijediti Hajduk.

"Apsolutno da! Mi imamo jedan potencijal kojega trebamo razvijati maksimalno, u smislu da igrači stvaraju svoju vrijednost, a isto tako napravimo rezultat koji bi odgovarao ovom klubu", rekao je strateg Hajduka.

A najveći potencijal svakako je u nogama 17-godišnjih Andrije Balića i Nikole Vlašića. Pitanje je samo hoće li ih Hajduk biti primoran prodati već na ljeto.

"Ne znam, nisam to siguran, to je klupska politika koja se mora određivati uz našu sugestiju. Mi moramo naći načina da transferiramo igrače u pravom trenutku jer je to praktički dio naše egzistencije", izjavio je Poklepović.

Hajduk u nedjelju gostuje kod Zagreba, a trener 'bijelih' uvjeren je kako će pronaći put, kako kaže, do pozitivnog rezultata.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider