Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
E baš ste "majstori"

Najluđa priča dana: Navijači Benfice za 600 kilometara promašili grad u kojem njihov klub igra

Da Benfica ima veliku vojsku navijača, to se oduvijek zna.

Navijač Benfice (Foto: Twitter) (Foto: Platforma X)

Dvojica navijača Benfice potpuno su promašili grad u kojem njihov klub u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige odmjerava snage s Eintracht Frankfurtom.

Umjesto u Frankfurt na Majni, u kojem Benfica igra, oni su stigli u Frankfurt na Odri, gradić smješten na granici između Njemačke i Poljske i od Frankfurta na Majni udaljen oko 600 kilometara.

Oni su na gostovanje svog kluba krenuli iz portugalskog grada Amadora i u navigaciju na pametnom telefonu upisali "krivi" Frankfurt. Preko Portugala, Španjolske i Pariza, a zatim i kroz Njemačku su se vozili punih 28 sati. I ništa im nije bilo sumnjivo.

Tek kad su stigli na odredište, shvatili su što im se dogodilo. Odlučili su se našaliti na vlastiti račun i fotografirati ispred table na ulazu u Frankfurt na Odri. Naravno, fotografije su se odmah proširile društvenim mrežama i postale pravi hit.

Nije poznato jesu li uspjeli stići na pravu adresu i navijati za Benficu u gostima kod Eintrachta. Jedino je sigurno da su brojni nogometni fanovi i navijači prasnuli u smijeh kad su vidjeli ovu vijest...

Navijači Benfice završili u \ Navijači Benfice završili u "krivom" Frankfurtu (Foto: Platforma X)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider