Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predsjednik po svom

Najluđa priča dana: Balotelli se vraća u Italiju, ali zbog praznovjerja nema objave!?

Prijelazni rok za talijansko tržište i dalje je otvoren.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Balotelli bio je bez kluba mjesec i pol dana, otkako mu je istekao ugovor s Marseilleom.

U tom periodu vrtjele su se brojne špekulacije u vezi toga gdje bi kontroverzni talijanski napadač mogao nastaviti karijeru, ali sada je poznato kako je novi klub - Brescia.

Zločesti dečko talijanskog nogometa vraća se tako u Serie A, a njegov povratak doma i nije toliko vijest koliko način na koji se sve dogodilo.

Sve zbog broja 17

Prema pisanjima talijanskih medija, još jedan kontroverzni tip, vlasnik i predsjednik Brescije Massimo Cellino, nije htio tijekom ove subote 17. kolovoza potvrditi transfer iz razloga jer mu je broj 17 - nesretan.

Nekadašnji vlasnik Cagliarija i Leedsa poznat je kao praznovjeran čovjek koji izbjegava broj 17 u svim mogućim situacijama. U njegovim klubovima igrači ne smiju nositi broj 17 na dresu, na Cagliarijevom je stadionu uklonio s tribina sjedala s brojem 17 (pisalo je 16b!), a iz Leedsa je svojedobno potjerao vratara Paddyja Kennyja jer je rođen 17. svibnja pa je Cellino smatrao da donosi nesreću.

Stoga je Cellino požurivao Balotellija da ugovor potpišu u petak 16. kolovoza, što se navodno i dogodilo, i to 15 minuta prije ponoći, jer Cellino nikako nije htio da potpis na ugovor se dogodi na datum 17. kolovoza.

U svakom slučaju, Brescia je uspjela angažirati veliko pojačanje. Balotelli je imao ponudu iz Brazila, Flamengo mu je nudio ugovor na tri milijuna eura po sezoni, ali odlučio se vratiti kući za upola manji iznos.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider