Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čekaju vas nagrade

Najljepši golovi 5. kola UEFA Lige prvaka: Izaberite koji je najbolji!

Nissan i UEFA Liga prvaka omogućavaju vam da pogledate 5 najboljih golova predzadnjeg kola natjecanja po skupinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon 5. kola UEFA Lige prvaka Nissan Gol tjedna izabrao je one najbolje. Pogledajte pet sjajnih pogodaka i izaberite koji je bio ispred svih u žestokoj konkurenciji. U prva četiri kola vaši su izabrani favoriti bili Alessandro Florenzi, Luis Suarez, Hulk i Willian, a dvoje od njih su se i ovog tjedna pojavila među 5 najboljih.

Nissan vam i ovog tjedna dijeli vrijedne nagrade. Peti krug nagradne igre Gol tjedna traje od 26.11.-07.12 ., a nagrada je 'Nogometni paket Nissan UEFA Champions League' koji uključuje nogometni dres 'Adidas Squadra', sportsku jaknu 'Nissan UEFA Champions League' i sportsku bočicu Nissan. Svi koji glasuju za pobjednički gol u jednom od sedam krugova, ulaze u završno izvlačenje za ulaznice osmine finala UEFA Champions League.

Ovo je pet najboljih golova 5. kola:

Leo Messi (Barcelona – Roma 6:1)

U El Clasicu se vratio Leo Messi, a njegovu smo čaroliju na djelu vidjeli u novoj rapsodiji Barcelone u kojoj je Roma teško stradala na Camp Nouu. Bila je to fenomenalna akcija Barcinih majstora koju je Messi završio prebacivši vratara.

Dani Carvajal (Šahtar - Real Madrid 3:4)

U ludoj utakmici u Lvovu Šahtar se umalo vratio nakon vodstva Reala 4:0. No, gosti su ipak imali preveliku zalihu kojoj je doprinio i Dani Carvajal. Desni bek gostiju zabio je najljepši pogodak na utakmici kada je provukao protivniku loptu kroz noge i čudesno zabio u suprotni kut.

Willian (Maccabi Tel-Aviv – Chelsea 0:4)

Vaš favorit 4. kola bio je pogodak Williana koji se opet našao u konkurenciji. Brazilski veznjak Chelseaja prometnuo se u jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u UEFA Ligi prvaka. Tako je zabio i u Tel-Avivu.

Danijel Miličević (Lyon – Gent 1:2)

Također lijepi slobodni udarac izveo je i Gentov Danijel Miličević. Sa svojim spektakularnim pogotkom ugurao se među zvijezde i izborio ulazak u najboljih 5 golova, a Gent je odnio sva tri boda iz Lyona.

Luis Suarez (Barcelona – Roma 6:1)

I na kraju čovjek čiji golovi skoro svakog tjedna završe u ovom izboru. Luis Suarez opet je sjajno zabio, ovaj put Romi iz voleja. Pobjednik 3. kola ovog je puta pospremio jedan odbijanac, ali kako...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider