Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo je zastrašujuće!

Najjača postava: Ovo je prvih 11 Reala za sutrašnji spektakl!

Real Madrid i Sevilla u utorak navečer u Cardiffu igraju europski Superkup.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osvajač Lige prvaka i Europa lige igrat će sutra europski Superkup! Real Madrid i Sevilla bore se za prvi trofej ove sezone u velškom Cardiffu, a prema najavi madridskog sportskog dnevnika Marca – Real će izaći u vjerojatno najjačoj mogućoj postavi!

U njoj će se, po Marci, naći mjesta i za ovoljetna pojačanja Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa. Predviđa se novi sustav Carla Ancelottija koji je zbog Jamesa, prirodne desetke, morao mijenjati svoj šampionski 4-3-3 u 4-2-3-1.

Postava izgleda uistinu zastrašujuće s Lukom Modrićem i Kroosom kao parom zadnjih veznih igrača. Ispred njih je pakleni trojac Gareth Bale – James Rodriguez - Cristiano Ronaldo, a Karim Benzema bi trebao biti u špici.

Jedino možda na golu najavljeni Iker Casillas ne spada tu, što je zbilja malo nevjerojatno za reći, ali još kad bi tu bio Keylor Navas to bi bilo to.

Dani Carvajal, Sergio Ramos, Pepe i Fabio Coentrao su četvorka u obrani, a Ancelotti ne može računati na Xabija Alonsa koji ima suspenziju iz prošle sezone. To mu je olakšalo odluku o paru defenzivnih veznih.

Na klupi će priliku čekati Khedira, Isco, Illaramendi, Marcelo, Varane, Arbeloa i ostali. Treba spomenuti i kako je među 22 nogometaša koje je Don Carlo vodio u Wales i Angel di Maria, koji i dalje čeka na transfer.

Je li to i vaših idealnih 11 Reala?
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider