Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
9 sigurnih i 2 upitna

Najboljih 11 Premier lige: Slažete li se s izborom?

Za mnoge najuzbudljivija liga na svijetu stigla je do polovice sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjedom Liverpoola protiv Swanseaja (4:1) engleska Premier liga stigla je do kraja polusezone. Nakon 19 odigranih kola Chelsea ima tri boda prednosti ispred aktualnog prvaka Manchester Cityja.

Stručni komentatori Sky Sportsa, koji nosi TV prava za Premier ligu, odabrali su najboljih 11 nakon dosadašnjeg dijela sezone. Legenda Liverpoola Jamie Carragher i legenda Manchester Uniteda Gary Neville uskoro će dobiti kolegu u studiju, jer je Thierry Henry igračku karijeru zamijenio komentatorskom.

Legendarni dvojac usuglasio se oko devet nogometaša, a nesuglasice su imali oko jedne stoperske pozicije i centralnog veznog. Neville je izabrao Garyja Cahilla uz neprikosnovenog Johna Terryja, dok je u vezu postavio Morgana Schneiderlinna iz Southamptona. Carragher je izabrao 'Sveca' Josea Fontea, dok je u vezni red stavio Cesca Fabregasa.

Na kraju su o ovim pozicijama odlučivali navijači putem Twittera i odabrali oba nogometaša Southamptona. Tako je Chelsea u prvih 11 ostao na šest igrača, a mogao je imati čak osam.

Najboljih 11: De Gea – Ivanović, Fonte, Terry, Azpilicueta – Schneiderlin, Matić, Sanchez, Hazard – Diego Costa, Aguero
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider