Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ali žele ga i Nijemci

Na pomolu 'razmjena' igrača: Mandžukić (napokon) seli u Torino?

Talijanski i britanski mediji prenose vijest da je na pomolu 'trampa' igrača između Juventusa i Atletico Madrida, koja uključuje našeg Marija Mandžukića i Carlosa Teveza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijani tvrde da će Juventus biti itekako 'zagrijan' za tu opciju, posebno u slučaju da klub napuste Alvaro Morata ili Fernando Llorente. Morata bi se nakon sjajne sezone u Torinu mogao vratiti u redove Real Madrida, koji je očito shvatio da je gadno pogriješio kada je prodao mladog Španjolca za 20 milijuna eura. Sada ga je 'kraljevski klub' navodno spreman platiti i 30.

Llorente će gotovo sigurno potražiti novu destinaciju u potrazi za više minuta na travnjaku.

Priča oko trampe 'drži vodu' jer je Mandžukić definitivno na izlaznim vratima Atletica, a ujedno je i navijač Juventusa. Tako je svojedobno govorio. Teveza, svog sunarodnjaka, bi vrlo rado u svom napadu vidio argentinski trener Atletica Diego 'Cholo' Simeone. Britanski Sky Sports je također prenio tu priču o potencijalnoj razmjeni igrača.

Osim Juventusa u igri za dovođenje hrvatskog napadača je i njegov bivši klub Wolfsburg, koji se iduće sezone vraća u Ligu prvaka. Wolfsburg, za koji je Mandžukić igrao od 2010. do 2012. godine, je spreman izdvojiti između 15 i 20 milijuna za našeg reprezentativca.

Gdje će svoju karijeru nastaviti 29-godišnji Mandžukić ostaje vidjeti predstojećeg ljeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider