Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potencijal ima

Iznenađujući potez Barce: Pronašli igrača od kojeg žele napraviti svjetsku klasu

Barcelona će ovog ljeta navodno ići u potragu za pojačanjem u napadu, a španjolski gigant mogao bi sve iznenaditi potpisom igrača koji i nije toliko slavan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema engleskom Mirroru, na meti Barcelone je 22-godišnji igrač Newcastlea Ayoze Perez. Španjolac se spominje kao potencijalna podrška MSN trojicu s ciljem da dodatno razvije svoj talent. Perez bi bio prva rezerva iza zastrašujućeg trojica.

U Barceloni smatraju kako Perez može realizirati svoj potencijal i jednog dana postati igrač svjetske klase, a koji bi onda za godinu ili dvije postao standardni prvotimac katalonske momčadi. I bio bi prva opcija ukoliko jedan od veličanstvenog trojica napusti klub.

Perez je pokazao sposobnost da igra na više ofenzivnih pozicija, iako se najbolje osjeća na lijevoj strani ili kada predvodi napadačku liniju. A to nije promaklo skautima Barcelone. Ipak je riječ o mladom španjolskom napadaču s dobrim osjećajem za igru.

Trenutni potencijali Sandro Ramirez i Munir El Haddadi lako bi mogli napustiti klub zbog nedostatka mogućnosti da zaigraju u prvoj momčadi. Ni Perezu ne bi bilo lako, ali ako je spreman žrtvovati koju sezonu i mogući drugoligaški nogomet u Newcastleu za svijetla pozornice Nou Campa, karijera bi mu mogla krenuti u drugom pravcu.

Ayoze nikad nije zaigrao u La Ligi. Prije nego je stigao u Newcastle iz Španjolske za samo 1,5 milijun funti, sa svojim klubom Tenerifeom igrao je u Segundi Division.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider