Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čak i tamo

Na derbiju u Valenciji osvanula poruka za Rakitića: 'Zašto šutiš?'

Hrvatski navijači šalju poruke protiv HNS-a iz cijelog svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba hrvatskih navijača protiv politike aktualnog čelništva Hrvatskog nogometnog saveza dosegla je jedan od vrhunaca ove subote kada se na splitskoj Rivi okupilo više od 20 tisuća nezadovoljnika. No, poruke protiv HNS-a stižu iz cijelog svijeta.

Navijači su iskoristili turistička putovanja kako bi dočarali da su i daleko od domovine svjesni kako je nešto trulo u hrvatskom nogometu. Jedan od takvih slučajeva je i vrlo zanimljiv detalj s derbija španjolskog prvenstva.

Barcelona je na Mestalli pobijedila domaću Valenciju šokantnim pogotkom u doslovno posljednjim sekundama sučevog produžetka. Leo Messi je čak pogođen plastičnom bocom u glavu. No, zanimljiv je transparent koji je osvanuo na na tribinama.

''Raketa, zašto šutiš?'', pisalo je na njemu uz 1950 i 1965, godine osnutka Torcide i zadarskog Tornada.

Prvi vratar Lige prvaka i Hrvatske digao glas: 'Samo u Hrvatskoj tjeraju ljude sa stadiona'

I najbolji hrvatski košarkaš kontra HNS-a

Možda je malo iluzorno očekivati da će se protiv situacije u domaćem nogometu pobuniti oni koji ga nikad nisu iskusili. Borbi navijača pridružio se prošlog tjedna prvi vratar hrvatske reprezentacije i Lige prvaka Danijel Subašić koji je putem Twitteru poručio kako je žalosno da samo u Hrvatskoj tjeraju ljude sa stadiona, dok je najbolji hrvatski košarkaš poručioHNS-u ''Game Over.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider