Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prodaja od srijede

Cijene ulaznica vrlo popularne: Dinamo zove na derbi s Hajdukom

U prvom kolu HNL-a na Maksimiru se ove nedjelje s početkom u 19:00 sastaju Dinamo i Hajduk.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak zasigurno je zadovoljan rasporedom jer je Hajduk mamac za gledatelje pa bi se tako mogla nastaviti dobra posjećenost s kraja sezone.

A da bi to doista bilo tako, iz maksimirskog kluba odlučili su se na popularan potez među navijačima i potpuno su snizili cijene, pa će tako ulaznice biti po 10 (sjever), 20 (istok) i 30 kuna (zapad). Iz Dinama nisu objavili cijenu ulaznice za južnu tribinu gdje će biti smješteni navijači Hajduka, ali očekuje se kako će koštati 10 kuna, s obzirom na pravilo prema kojem karta za gostujuće navijače ne smije koštati više od najjeftinije ulaznice za domaće fanove.

Valja spomenuti da će neka pravila od prošle sezone vrijediti i sada.

"I ove sezone na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu. Također, molimo gledatelje da sjednu na označena mjesta na svojim ulaznicama zato što sjedenje u pogrešnom sektoru predstavlja kršenje Zakona o sprječavanju nereda na sportskim terenima. Zbog svega navedenog pozivamo navijače da što ranije dođu na stadion kako bi se izbjegle gužve na ulazima gdje će biti kontrola", piše Dinamo na svojoj službenoj stranici.

Inače, ulaznice se počinju prodavati od srijede 8. srpnja, a biti će ih moguće kupiti na Dinamovom Ticket pointu svaki dan od 10 do 19 sati te na dan utakmice (nedjelja, 12.7.) od 10 do 19.45h.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider