Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika budućnost

Ovaj klinac je senzacija Barcinih priprema: Zasjenio i zvijezde

Munir El Haddadi oduševio je navijače Barcelone na dosadašnjem dijelu priprema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Enrique može biti itekako zadovoljan viđenim od strane mladog napadača Munira El Haddadija na pripremama. Ovaj napadač marokanskih korijena, rođen kraj Madrida i igra za Španjolsku, 1. rujna će napuniti 19 godina, a proslavio se s dva pogotka u finalu juniorske Lige prvaka protiv Benfice, od kojih je jedan bio s centra.

On je zasad najveći dobitnik priprema iako mu mjesto u A momčadi nije osigurano. Dobio je puno veću minutažu od, primjerice, Gerarda Deulofeua, i sjajnu ju je iskoristio. Protiv Helsinkija je zabio dva pogotka, jedan nogom, jedan glavom.

Zanimljivo, Arsene Wenger je htio oteti Munira već ovog ljeta, ali je Barcelona produžila ugovor mladiću do ljeta 2017. godine. Mladiće u koje Barcelona vjeruje ne pušta olako, ma što god čitali ovih dana u nekim hrvatskim medijima.

Španjolski mediji pak pišu kako ga iz B momčadi Barce želi uzeti i Pep Guardiola. No, klub stoji iza njega i sprema ga za veliku karijeru. Dok je Munir igrao za mali klub iz okolice Madrida Rayo Majadahonda, u Atleticu na probi nije prošao.

Kažu da je tih i inteligentan dječak, no jakog karaktera. Ima sve predispozicije za uspjeh, no vrijeme će pokazati hoće li kroz godine uspjeti ući u zvjezdanu momčad Barcelone…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider