Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Afera Offsidea

Legendarni igrači Varteksa pušteni na slobodu

Miljenko Mumlek i Andrija Balajić pušteni su na uvjetnu slobodu iz varaždinskog zatvora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši nogometni reprezentativci i legendarni igrači Varteksa, Miljenko Mumlek i Andrija Balajić pušteni su na uvjetnu slobodu iz varaždinskog zatvora nakon odsluženja zatvorskih kazni za sudjelovanje u namještanju utakmica u Aferi Offside.

Podsjetimo, dvojica su u zatvoru završila nakon što je Vrhovni sud potvrdio prvostupanjsku presudu Županijskog suda iz prosinca 2011. godine u slučaju Offside petnaestorici nogometaša optuženih za namještanje utakmica Prve hrvatske nogometne lige. Među njima su bili i bivši igrači Varteksa Miljenko Mumlek, Andrija Balajić koji su osuđeni na sedam mjeseci zatvora. Mumlek je na izdržavanje kazne u varaždinski zatvor upućen 28. svibnja, a Andrija Balajić 30. svibnja ove godine. Obojica su na uvjetni otpust puštena 12. rujna. I dok Mumleku uvjetni otpust traje do 20. studenog, Balajiću traje dva dana dulje, odnosno do 22. studenog.

"Isti imaju obvezu prijaviti se Policijskoj upravi varaždinskoj, a mogu promijeniti mjesto prebivališta odnosno boravišta, uz suglasnost suca izvršenja, kojem se također trebaju prijaviti radi nadzora i pomoći tijekom uvjetnog otpusta", kazao nam je koje su obaveze nekadašnjih zvijezdi glasnogovornik varaždinskog Županijskog suda Igor Pavlic.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider