Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima li još strpljenja?

Mourinhu se trese stolica: Navijači poslali jasnu poruku

Jose Mourinho nije daleko od drugog otkaza na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Chelsea je katastrofalno krenuo u novu sezonu, a krivnju za mizernu 14. poziciju koju drže u Premierligi Jose Mourinho pokušao je, u svom stilu, svaliti na sve druge osim na sebe.

Portugalac je prvo 'zaratio' s klupskom liječnicom Evom Carneiro kojoj je zabranio sjedenje na klupi, potom se na udaru našao kapetan John Terry koji je ispao iz prvog sastava i kojem je u zadnjih pet utakmica šansu dao samo u najmanje važnoj utakmici (Liga kup gostovanje kod niželigaša Walsall).

Listu nepoželjnih Mourinho je proširio ovaj tjedan kada na okršaj s Portom u Ligi prvaka gdje je izgubio utakmicu nije poveo Loica Remyja, Oscara i Radamela Falcaa.

Za vrijeme tog dvoboja stigla je i definitivna potvrda kako je puklo na relaciji najvjerniji navijači - menadžer. Fanovi Bluesa su, piše Guardian, zazivali povratak legendarnog kapetana i usput skandirali protiv Mourinha.

Vidjet ćemo hoće li njihove želje za otkazom Mourinhu ispuniti gazda kluba Roman Abramovič, koji je prije osam godina u ovo vrijeme neslužbeno potjerao Mourinha, iako je službena verzija bila kako je riječ o sporazumnom raskidu ugovora uslijed lošeg ulaska u sezonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider