Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čekat će šest mjeseci

Mourinho već odlučio gdje nastavlja karijeru? Odabir će iznenaditi sve

Karizmatični Portugalac otkrio je svom menadžeru koji posao mu je broj jedan na listi prioriteta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Želim voditi reprezentaciju Engleske", poručio je Jose Mourinho svom menadžeru Jorgeu Mendesu.

Nakon otkaza u Chelseaju Mourinho trenutno odmara, a engleski mediji proteklih su tjedana pisali kako je među najizglednijim kandidatima za nasljednika Louisa van Gaala, kojem prijeti otkaz nakon novog poraza Manchester Uniteda.

Ipak, čini se da je to još jedna u nizu neutemeljenih špekulacija.

Mourinho se zasitio klupskog nogometa i poželio je biti izbornik - Engleske. Mirror piše kako je spreman čekati da završi EURO u Francuskoj jer bi se tada, bez obzira koji rezultat ostvari, trebao povući 68-godišnji Roy Hodgson.

U prilog tome ističu kako Mourinho sa suprugom i dvoje djece planira ostati živjeti u Londonu. Uostalom, njegova kćer u britanskoj prijestolnici studira i Portugalac želi da cijela obitelj bude na okupu.

S novim talentima koji igraju sjajno u Premierligi (Kane, Barkley, Sterling...) Mourinho je uvjeren da bi Gordi Albion mogao odvesti do velikog rezultata odnosno do osvajanja nekog od nadolazećih natjecanja na kojima bi vodio Engleze - SP u Rusiji 2018. ili Europsko prvenstvo 2020.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti razvoj cijele situacije. Hodgson bi uvelike mogao povećati Mourinhove šanse, ukoliko doživi neuspjeh u skupini s Walesom, Slovačkom i Rusijom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider