Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
100 milijuna na stolu

Mourinho zatražio od Abramoviča da mu dovede zvijezdu Real Madrida

Chelsea navodno je spreman iskrcati 102 milijuna eura za zvijezdu Real Madrida Garetha Balea, piše engleski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bale je na udaru kritike u Madridu, gdje nisu zadovoljni igrama Velšanina u posljednje vrijeme, a engleski klubovi žele iskoristiti situaciju i dovesti ga u svoje redove.

Engleski mediji već su u nekoliko navrata pisali kako je Manchester United pokazao zanimanje za Balea, a čini se da je i Chelsea spreman upustiti se u utrku za bivšeg igrača Tottenhama. Navodno je Jose Mourinho zatražio od Romana Abramoviča da mu dovede velškog reprezentativca.

„Ne moram odgovarati na kritike“, poručio je Bale nakon što je postigao dva gola za svoj Wales u kvalifikacijskom ogledu s Izraelom.

„Ja znam i svi oko mene znaju za što sam sposoban. U nogometu postoje usponi i padovi, na to se morate naviknuti i odgovoriti igrama na travnjaku. Nemam osjećaj da moram bilo što dokazivati, samo trebam igrati nogomet kako znam i umijem“, odgovorio je Bale na pitanje britanskih novinara da odgovori na kritike kojima je izložen u Madridu.

Real je prodajom Mesuta Ozila i Angela Di Marije pokazao da nije imun na astronomske ponude. Florentino Perez promijenio je strategiju u odnosu na prvi mandat kada je odbijao prodavati najveće zvijezde, ali novo je doba i nove su prilike, sve se mijenja pa i tradicionalna politika Reala. Čak i „kraljevski klub“ mora prodavati igrače kako bi održao solventnost i prilagodio se Uefinom financijskom „fair-playu“.

Još uvijek nije posve jasno za koliki je iznos Bale stigao u Real iz Tottenhama. Perez tvrdi da je iznos manji od rekordnog transfera Cristiana Ronalda koji je iznosio 94 milijuna eura, dok engleski mediji i dalje ostaju pri tome da je Real isplatio Tottenhamu točno stotinu milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider