Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika želja Reala

Mourinho 'zamrznuo' najboljeg igrača, odmah krenule priče o transferu

Nakon vikenda, jedna od zanimljivijih priča definitivno je najbolji igrač Chelseaja Eden Hazard...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi su ostali šokirani kad je u subotu izašao sastav Chelseaja protiv Aston Ville. Naime, na njemu se nije našlo ime Edena Hazarda, koji je u Mourinhovom pohodu na naslov prošle sezone bio igrač godine u Premierligi.

Nakon što je ranije ove sezone usporedio Hazarda s Cristianom Ronaldom, pritom izjavivši da je bolji od njega, 'Special One' je objasnio nakon utakmice zašto je takvog veznjaka ostavio na klupi. Navodno je razlog bio obrambena disciplina pa su prednost ispred njega dobili Willian i Pedro. A Mourinho je najavio kako će to od sada biti slučaj, momčad je na prvom mjestu i tko neće ispunjavati njegove zahtjeve, naći će se na klupi.

Iz Španjolske su odmah krenule špekulacije kako je Real već krenuo u utrku za nadarenog Belgijca. Neki tamošnji mediji bez provjere su se upustili u transfer priče. Nije tajna kako bi Hazarda iduće godine voljeli vidjeti u Madridu, no pitanje je koliko su te informacije trenutno relevantne. Mourinho se neće preko noći odreći najboljeg igrača, kao i što veznjak 'Bluesa' ne bi trebao paničariti radi jedne utakmice, ali sigurno da situacija nije idealna.

Hazard je protiv Ville ušao u igru kao zamjena u 83. minuti. To je djelomično ponižavajuće za igrača njegovog kalibra koji k tome voli odbrusiti. Je li to možda bilo pokazivanje mišića od strane Mourinha? I postoje li u cijeloj priči neke druge stvari?

Moguće da je Mourinho malo 'zamrznuo' Hazarda, koji kao da se nalazi na rubu u Chelseaju, kako bi ga što prije vratio u prošlosezonsku formu kada je bio nezaustavljiv. Ali isto tako je moguće da se između njih razvije netrpeljivost koja onda ima podlogu za špekulacije o transferu.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti kako će se stvari razvijati u narednim danima i hoće li lukavi Portugalac uskoro ponovno povući sličan, ako ne i identičan potez.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider